Screening

Screening Mini                  795 kr

Screening Mini, är en enklare screening som passar perfekt för den som fastnat i samma träningsmönster eller den som vill ha nya övningar på gymmet.


Screening Bas                   1195 kr

Har du tränat länge på samma sätt och det har inte givit några resultat? Har du ont i ett knä eller en rygg som gör att du inte kommer vidare som du vill? Vi är alla olika och behöver individuellt utformade program för att utvecklas på bästa sätt utan att dra på oss skador. Genom en Screening Bas får du kunskap om dina brister och styrkor och kan bli starkare och få mer energi i vardagen. Screening Bas innehåller:

  • En screening/undersökning av din flexibilitet, styrka, stabilitet, kraft och balans.
  • Du får ett individuellt utformat stretch- och styrkeprogram.
  • Visning av stretch och övningar som ingår i programmet.

    Screening Total                 1895 kr

Screening Total är för dig som verkligen vill förändra och lyckas att uppnå dina mål! Det är en unik tjänst i Sverige och det finns få jämförelser även i resten av världen. Vad är anledningen till att du inte når de mål du vill? Tål du den belastning du utsätter dig för i din idrott, ditt dagliga liv eller ditt yrke? En screening ger dig en anpassad analys av din kropp, din hållning, rörlighet, stabilitet, styrka i tre plan och mycket mera. Du får programdesign och periodisering framtagen speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Sedan är det bara att sätta igång!

Screening Total är för alla!
Screening Total är till för alla – elit som motionär. Om du verkligen vill förändra, lyckas och uppnå dina mål, måste du veta var du ska börja, vad du ska träna på och i vilken ordning du ska göra detta. Med en Screening Total, blir det solklart och du får ett upplägg med dig hem i handen.


Behöver du hjälp med din träning eller vill du träna igenom ditt nya program efter en Screening så bokar du en ”Personlig träning” med någon av oss coacher på Holistic Performance.